Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εμμανουηλίδης: «Φανέλα αναμνήσεων, δικαίωση το νέο συμβόλαιο»

Εμμανουηλίδης: «Φανέλα αναμνήσεων, δικαίωση το νέο συμβόλαιο»

Ενθουσιασμένος με τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ τόνισε πως θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους

Τον ενθουσιασμό του εξέφρασε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, δίνοντας συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν για τη φανέλα. Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του με το τριφύλλι ο νεαρός δήλωσε έτοιμος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού:

«Μου άρεσαν πολύ οι νέες φανέλες, η εκδήλωση ήταν τρομερή. Το κυριότερο είναι ότι από αυτές τις εμφανίσεις (σ.σ. επειδή ντύνει και πάλι η Robe di Kappa που είχε ντύσει και την ομάδα του νταμπλ το 1994-95) έχουμε τρομερές αναμνήσεις από το παρελθόν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν για τη φανέλα».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, η ανανέωση συμβολαίου που έγινε πρόσφατα μόνο δεν ήταν τυχαία και θεωρώ ότι ήταν δικαίωση και θέλω να ανταποδώσω στο γήπεδο και να δικαιώσω τον κόουτς».

Ενόψει της νέας σεζόν, σχολίασε για τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε ίδια ομάδα και έχουμε αποκτήσει χημεία, είμαστε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης, είμαστε δεμένοι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024