Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το κύμα»: Η νέα σήμανση για τους ποδηλάτες του Λος Άντζελες

«Το κύμα»: Η νέα σήμανση για τους ποδηλάτες του Λος Άντζελες

Η νέα... «κυματιστή» σήμανση για την προστασία των ποδηλατιστών τους Λος Άντζελες

Η Υπηρεσία Μεταφορών στο Λος Άντζελες δοκίμασε τρισδιάστατη οδική σήμανση για την προστασία των ποδηλατιστών στην περιοχή. Εγκατέστησαν μία κυματοειδή μπάρα από πλαστικό για να διαχωρίσουν τον διάδρομο για ποδήλατα από την κίνηση των οχημάτων.

Η υπηρεσία, η LADOT, εγκατέστησε την πλαστική μπάρα κατά μήκος τριών οικοδομικών τετραγώνων, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος μίας ημέρας στη Venice Boulevard.

«Το Κύμα» σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρεία Saris Infrastructure και μαθητευόμενους στο αρχιτεκτονικό γραφείο Gensler, με την ελπίδα να επιδείξουν έναν πιο ελκυστικό τρόπο προστασίας των ποδηλατιστών. Η LADOT θα αποτιμήσει την αποτελεσματικότητα της προστατευτικής μπάρας για να καταλήξει στο κατά πόσον παρόμοιες μπάρες θα τοποθετηθούν κατά μήκος όλων των διαδρόμων για ποδήλατα στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let us guide your route to @CicLAvia! Come check out the @ladotbikeprog temporary pop-up bike lane and let us know what you think! 🚴 Check us out on Venice and 7th! #LosAngeles #bike #cicLAvia #activetransportation #safety #sundayfunday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LADOT (@ladotofficial) στις

«Το Κύμα» θα χρησιμεύσει κυρίως για να επιδείξει, στις γειτονιές στις οποίες προσωρινά εγκαταστάθηκε, «επιπρόσθετα κάθετα στοιχεία» για την προστασία των ποδηλατιστών, σύμφωνα με δηλώσεις στον ιστότοπο Curbed της εκπροσώπου Τύπου του LADOT, Νόρας Φροστ.

Αναλόγως της κατάστασης, η LADOT μπορεί αργότερα να προσθέσει πυλώνες ή «πιο μόνιμες» μπάρες, όπως γλάστρες ή τσιμεντένια κράσπεδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024