Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Ούγκο Ουμπέρ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο να κερδίζει πανεύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-2) και να παίρνει δια περιπάτου το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Wimbledon.
Ο Σέρβος χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 42 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου τενίστα, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικός. Ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 winners και 14 αβίαστα λάθη, ενώ δεν απειλήθηκε στο σερβίς του, με τον Ουμπέρ να μη δημιουργεί ούτε ένα break point.
Επόμενος αντίπαλος για τον Νόβακ θα είναι ο Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με 3-1 σετ τον Φερνάντο Βερντάσκο (7-6 [9], 2-6, 6-3, 6-4). Ο πρώτος ουσιαστικά δύσκολος αντίπαλος για τον Τζόκοβιτς στη φετινή διοργάνωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του