Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Μέσι

Από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Μέσι

Με τιμωρία δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών αναμένεται να τιμωρηθεί ο Λιονέλ Μέσι για όσα είχε αναφέρει στο παιχνίδι με τη Βραζιλία, αλλά και για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τη Χιλή.

Το παιχνίδι της Αργεντινής με την Βραζιλία για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις τάξεις της «αλμπισελέστε» καθώς όλοι θεώρησαν πως η ομάδα τους αδικήθηκε από τον διαιτητή, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι ο οποίος είχε κατηγορήσει την «CONMEBOL» για μεροληψία υπέρ της «σελεσάο».

Στη συνέχεια ήρθε και η αποβολή του 32χρονου παίκτη στον μικρό τελικό με τη Χιλή σε μια αψιμαχία που είχε με τον Γκάρι Μεδέλ, με τον Μέσι να εκνευρίζεται και να μην πηγαίνει να πάρει το μετάλλιο του για την τρίτη θέση λέγοντας: «Δεν πήγα να πάρω το μετάλλιό μου γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε μια τέτοια διεφθαρμένη διοργάνωση».

Όλα αυτά η Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής δεν πρόκειται να τα αφήσει έτσι και αναμένεται να τιμωρήσει τον παίκτη της Μπαρτσελόνα από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, αρχίζοντας από από τον Μάρτιο του 2020 όταν και θα ξεκινήσουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024