Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στρέλνιεκς!

Κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στρέλνιεκς!

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι πράσινοι φαίνεται να έχασαν τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους, καθώς οδεύει προς Μόσχα.

O Γιάνις Στρέλνιεκς έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια, βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται πως τελικά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Οι πράσινοι φερόντουσαν να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τον λετονό γκαρντ, ωστόσο την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη λέει ότι ο Στρέλνιεκς είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Στρέλνιεκς αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (έναντι 2,5 εκ. δολαρίων). Ο λετονός γκαρντ θα βρεθεί στη Μόσχα όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί με τον Δημήτρη Ιτούδη να προσθέτει έναν πολύ καλό σκόρερ και δημιουργό στο ρόστερ του.

Όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τον παίκτη, όμως δεν φαίνεται να έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ήδη έχει καταθέσει πρόταση στον σπουδαίο σκόρερ Τζίμερ Φριντέτ. Ο Στρέλνιεκς είχε 8,8 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και αποχώρησε έπειτα από δύο σεζόν στο λιμάνι, χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024