Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα συμπεράσματα του Καρντόσο από το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ

Τα συμπεράσματα του Καρντόσο από το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο, μετά το πρώτο φετινό φιλικό της ΑΕΚ

Η πρώτη γεύση της ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν καλή στη νίκη 1-0 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Πορτογάλου.
Ο προπονητής αναφέρθηκε στην εικόνα του φιλικού, ενώ μίλησε και για τη δουλειά που έχει να κάνει μπροστά της η ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στη ΝΟVΑ:

Τι εικόνα του άφησε η ομάδα: «Εχουμε 14 προπονήσεις στο σύνολο. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε το 5ο της φιλικό παιχνίδι. Ηταν ξεκάθαρο πως όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο δύσκολο να καταβάλλουμε προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όποτε θέλαμε και να κάνουμε κάποια λάθη. Είδαμε μία ομάδα ξεκάθαρα που έχει μία ιδέα στο παιχνίδι της. Βασικά αυτός ήταν ο στόχος. Ακόμα και τα λάθη όταν γίνονταν ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Έτσι ώστε το παιχνίδι να μας ωφελήσει ως μία ακόμη προπόνηση. Εχουμε δρόμο. Εχουμε πολλά να χτίσουμε».

Για το χτίσιμο της κυκλοφορίας ακόμα και από τον τερματοφύλακα; «Υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με την περσινή ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω. Το να χρησιμοποιήσουμε τον τερματοφύλακα είναι πάντα μία λύση. Φυσικά χρειαζόμαστε κίνηση στις γραμμές, για να ανοίγουν οι χώροι».

Για τα εξτρέμ που συνέκλιναν συνεχώς στον άξονα; «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείς και δημιουργείς χώρους. Θέλουμε να παίξουμε και με τα μπακ και με τα εξτρέμ κι αυτό θα δουλέψουμε».

Για τον ψυχολόγο; «Δεν είναι αθλητικός ψυχολόγος. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σε διαφορετικό πεδίο. Εχει έρθει κυρίως για μένα για να με βοηθήσει σε κάποια θέματα. Είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης και θα μας βοηθήσει».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024