Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε : «Γι' αυτό αποδέχτηκα την πρόταση της Ίντερ»

Κόντε : «Γι’ αυτό αποδέχτηκα την πρόταση της Ίντερ»

Ο Ιταλός τεχνικός Αντόνιο Κόντε εξήγησε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση της Ίντερ

Με περίσσια ευκολία αποδέχτηκε την πρόταση της Ίντερ ο Αντόνιο Κόντε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η κοινή φιλοδοξία που μοιράζονται σε συνδυασμό με τις συζητήσεις του με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, τον έπεισαν πως οι «νερατζούρι» αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

«Το να επιλέξω την Ιντερ ήταν εύκολο, έχουμε την ίδια φιλοδοξία. Μίλησα πρώτα με τον Μαρότα, μετά τον πρόεδρο και έχουμε το ίδιο όραμα. Η παρουσία του Μαρότα ήταν κάτι επίσης θετικό, ξέρουμε τα πλεονεκτήματα μου και τα μειονεκτήματα μου. Είναι ένα κλαμπ με σπουδαία παράδοση, ένα από τα πιο σημαντικά του κόσμου», είπε αρχικά ο Κόντε, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν η ομάδα μπορεί ήδη να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο.

«Κανείς δεν πρέπει να θέτει όρια πριν ξεκινήσει, δε θέλω άλλοθι. Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο χάσμα με τη Γιουβέντους και ακόμη και με τη Νάπολι. Για να καλύψουμε αυτή την απόσταση θα πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα από τους άλλους, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει», ήταν η απάντηση του πρώην προπονητή της Τσέλσι, για να σχολιάσει στη συνέχεια την ατάκα του Μπέπε Μαρότα ότι «ο Κόντε είναι ο δικός μας top player».

«Ευχαριστώ τον Μαρότα, αλλά τους top players πρέπει να τους έχουμε στο γήπεδο. Βρίσκω μια καλή βάση, στην οποία μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Σίγουρα θα πρέπει να δώσω κάτι πολύ σημαντικό, όπως νομίζω ότι έκανα και στις προηγούμενες ομάδες μου.

Ξέρω ότι έχω μεγάλες ευθύνες απέναντι σε όλους. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ μαζί με τους παίκτες μου. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που ακούγονται λόγια, εμείς όμως θα πρέπει να μιλάμε λίγο και να δουλέψουμε πολύ.

Κάτω το κεφάλι και δουλειά, αυτό θα είναι το μότο μας. Θα πρέπει να είμαστε καλοί και… θυμωμένοι για να αποκτήσουμε σταθερότητα. Κάθε Κυριακή θα πρέπει να βγαίνουμε από το γήπεδο με τη φανέλα ιδρωμένη».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024