
Λοβέρδος : Στόχος μου η ενότητα της παράταξης
To κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των Exit Poll ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει με στόχο την ενότητα της παράταξης.
Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει, αν επιβεβαιωθεί το exit poll, να είναι ο μεγάλος χαμένος καθώς φαίνεται να έχει ποσοστά είτε ελάχιστα πάνω από αυτό των ευρωεκλογών (αν πιάσει το ανώτερο επίπεδο του 8%), είτε πέφτει πολύ, στο 6% ή λίγο πιο πάνω, κάτι που θα είναι πολύ έξω και από το στόχο για διψήφιο ποσοστό που είχε βάλει η Χαριλάου Τρικούπη.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Exit Poll, το κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει με στόχο την ενότητα της παράταξης.
Σημείωσε δε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πολιτικό και ψυχολογικό όριο.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι «θα τοποθετηθεί η πρόεδρος του κόμματος, που έχει πρόσφατη νομιμοποίηση, όταν θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα».
- Γεραπετρίτης: Ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας – Τι είπε για «σκιώδη στόλο» και Στενά του Ορμούζ
- Vita: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Δάκρυσε η Σάκκαρη σε ερώτηση για τη μητέρα της: «Είναι ο λόγος που είμαι εδώ» (vid)
- Κατάστημα τροφίμων kosher στο βόρειο Λονδίνο τυλίχθηκε στις φλόγες
- Κεσσές: Σκυταλοδρομία συγκάλυψης για τις υποκλοπές – Προβληματική η ανάθεση της υπόθεσης από τον Τζαβέλλα στον Μπακέλα
- Ουγγαρία: Οι βουλευτές ψήφισαν κατά της αποχώρησης της χώρας από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

