Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ λένε Φίλης, Τζανακόπουλος και Παππάς

Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ λένε Φίλης, Τζανακόπουλος και Παππάς

Μετά τη συντριπτική ήττα στις εθνικές εκλογές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκαν για το αν θα προκύψει θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Μετά τη συντριπτική ήττα στις εθνικές εκλογές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκαν για το αν θα προκύψει θέμα ηγεσίας στο κόμμα. Ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Νίκος Παππάς με δηλώσεις τους απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο ACTION 24 μίλησε για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα αναλύσουμε προσεκτικά τη νέα κατάσταση, με δεδομένο, όμως, ότι είμαστε το μεγαλύτερο ή ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα έβαλε στην άκρη τα σενάρια για «στρατηγική ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ψάχνουμε για άλλο κόμμα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τον άνθρωπο που συμβολίζει τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ από ένα μειοψηφικό κόμμα. Κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητεί τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι θέμα που δεν θα μας απασχολήσει».

«Μετά τις εκλογές θα αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα αγώνα και διακυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης. Σε ερώτημα πόσο πιθανή είναι μια παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Φίλης, αφού είπε ότι υπάρχουν ευθύνες όλων ανάλογα με τη θέση του καθένα, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι προστιθέμενη αξία και κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων στοιχείων από το exit poll ο Νίκος Παππάς στον ΑΝΤ1.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024