«Πόρτα» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα
Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ομάδας από τις αραβικές χώρες για τον Φεντερίκο Μακέντα. Ποια η αντίδραση του ποδοσφαιριστή
Παναθηναϊκός και Μακέντα βοηθήθηκαν από τη συνεργασία τους τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Ιταλός βρήκε μια ομάδα που τον πίστεψε και ντου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ και βασικός και το τριφύλλι βρήκε έναν επιθετικό με ποιότητα που του προσέφερε 15 τέρματα (11 γκολ και 5 ασίστ) σε 28 εμφανίσεις.
Ο Μακέντα είναι λογικό να δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν σταδιακά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μάλιστα μια ομάδα από τις Αραβικές χώρες ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό στράικερ και κατέθεσε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ στους πράσινους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime.
Η εν λόγω πρόταση έλαβε άμεσα αρνητική απάντηση αφού στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως δεν είναι ούτε το κατάλληλο ποσό αλλά ούτε και το ενδεδειγμένο διάστημα για να μπει ο σύλλογος σε νέα φάση αναζήτησης κεντρικού επιθετικού.
Ωστόσο ο Μακέντα στις τελευταίες προπονήσεις παρουσιάζεται… άκεφος. Σε αυτό «βοηθά» βέβαια και η αβεβαιότητα στα οικονομικά και το γενικότερο μέλλον του συλλόγου, με τις πληρωμές να καθυστερούν. Κατάσταση που για να μη γίνει τοξική για τις σχέσεις του συλλόγου με τον παίκτη, πρέπει να λυθεί άμεσα μέσω μιας συνάντησης του Δώνη και του Νταμπίζα με τον 27χρονο επιθετικό.
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)

























































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442