Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πόρτα» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα

«Πόρτα» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ομάδας από τις αραβικές χώρες για τον Φεντερίκο Μακέντα. Ποια η αντίδραση του ποδοσφαιριστή

Παναθηναϊκός και Μακέντα βοηθήθηκαν από τη συνεργασία τους τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Ιταλός βρήκε μια ομάδα που τον πίστεψε και ντου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ και βασικός και το τριφύλλι βρήκε έναν επιθετικό με ποιότητα που του προσέφερε 15 τέρματα (11 γκολ και 5 ασίστ) σε 28 εμφανίσεις.

Ο Μακέντα είναι λογικό να δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν σταδιακά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μάλιστα μια ομάδα από τις Αραβικές χώρες ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό στράικερ και κατέθεσε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ στους πράσινους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime.

Η εν λόγω πρόταση έλαβε άμεσα αρνητική απάντηση αφού στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως δεν είναι ούτε το κατάλληλο ποσό αλλά ούτε και το ενδεδειγμένο διάστημα για να μπει ο σύλλογος σε νέα φάση αναζήτησης κεντρικού επιθετικού.

Ωστόσο ο Μακέντα στις τελευταίες προπονήσεις παρουσιάζεται… άκεφος. Σε αυτό «βοηθά» βέβαια και η αβεβαιότητα στα οικονομικά και το γενικότερο μέλλον του συλλόγου, με τις πληρωμές να καθυστερούν. Κατάσταση που για να μη γίνει τοξική για τις σχέσεις του συλλόγου με τον παίκτη, πρέπει να λυθεί άμεσα μέσω μιας συνάντησης του Δώνη και του Νταμπίζα με τον 27χρονο επιθετικό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024