Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ : Εκτός πλάνων Ικάρντι και Ναϊνγκολάν

Ίντερ : Εκτός πλάνων Ικάρντι και Ναϊνγκολάν

Ο διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δύο από τους καλύτερους παίκτες των «νερατζούρι», οι Ικάρντι και Ναϊνγκολάν, δεν υπολογίζονται από την ομάδα

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε στις τάξεις της Ίντερ ο διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, καθώς σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ο Μάουρο Ικάρντι και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο 62χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναϊνγκολάν και Ικάρντι; Είναι εξαιρετικοί παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν βρίσκονται στα πλάνα μας. Το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό. Ο Ικάρντι είναι διαθέσιμος για μεταγραφή».

Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει πως ο Αντόνιο Κόντε δεν επιθυμεί την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού, κάτι που φαινόταν από την στιγμή που είχε ζητήσει επίμονα την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά ο Ναϊνγκολάν ποτέ δεν είχε τον καλύτερο χαρακτήρα και ποτέ δεν ταίριαξε στην Ίντερ από τη στιγμή που αποχώρησε από την Ρόμα, δείχνοντας πως δεν μπορούσε να προσαρμοστεί.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για όποιον θέλει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι, με τους υποψήφιους «μνηστήρες» να φαίνεται πως είναι πολλοί αφού πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό και αξιόλογο επιθετικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024