Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The bodyguard»: Ένας έρωτας πίσω από τη φυγή της πριγκίπισσας;

«The bodyguard»: Ένας έρωτας πίσω από τη φυγή της πριγκίπισσας;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του σεΐχη του Ντουμπάι, πριγκίπισσας Χάγια, μετά τις αποκαλύψεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της στους Times του Λονδίνου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του σεΐχη του Ντουμπάι, πριγκίπισσας Χάγια, μετά τις αποκαλύψεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της στους Times του Λονδίνου.

Η 45χρονη πριγκίπισσα και κόρη του τέως βασιλιά της Ιορδανίας Χουσεΐν το έσκασε στις αρχές Μαΐου από το Εμιράτο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του διαζυγίου της με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό από το περιβάλλον της όμορφης πριγκίπισσας πως εγκατέλειψε τον σύζυγό της επειδή φοβόταν για τη ζωή της, αφού έμαθε την αλήθεια για την κακοποίηση της 33χρονης κόρης του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, Λατίφα.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα των Times ανατρέπει τα δεδομένα δίνοντας έναν πιπεράτο τόνο στην ιστορία.

Θυμίζοντας την κλασική πια ταινία του 1992 «The Bodyguard» (με τους Γουίτνεϊ Χιούστον και Κέβιν Κόστνερ) οι «άνθρωποι που ξέρουν την πριγκίπισσα» λένε πως… είχε έρθει πολύ κοντά» με έναν από τους σωματοφύλακες του παλατιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 69χρονος σεΐχης είχε ενοχληθεί και είχε γίνει καχύποπτος από τη στενή σχέση της έκτης συζύγου του με Βρετανό σωματοφύλακα της βασιλικής οικογένειας.

Φίλοι της πριγκίπισσας δήλωσαν στην εφημερίδα πως εκείνη εγκατέλειψε το παλάτι επειδή «φοβόταν για τη ζωή της», όταν ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της «έγινε καχύποπτος με την εγγύτητά της με Βρετανό πρώην στρατιωτικό και σωματοφύλακα της οικογένειας». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι υποψίες του σεΐχη δεν είναι δικαιολογημένες.

Η πριγκίπισσα Χάγια συνήθιζε να κάνει δώρα στον σωματοφύλακα γεγονός που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έβλεπαν με καλό μάτι. Μάλιστα, περιέγραφαν πως στη σχέση της πριγκίπισσας με τον σωματοφύλακα υπήρχε «ακατάλληλη οικειότητα».

Την περασμένη εβδομάδα ο σεΐχης, που ασχολείται με την ποίηση, ανέβασε στο Instagram ένα ποίημα στο οποίο αναφέρει: «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί».

Ο σωματοφύλακας εργάζεται για την εταιρεία Mission Enterprise Limited, η οποία έχει την έδρα της στο Λονδίνο. Προς το παρόν ούτε ο ίδιος, ούτε η εταιρεία, αλλά ούτε και η πριγκίπισσα Χάγια απαντήσει αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια…

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024