Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σαλμά, μαζί με το γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Μουλάι Χασάν, έφθασε για διακοπές στη Σκιάθο χθες το απόγευμα.

Οι υψηλοί επισκέπτες έφθασαν στο καταπράσινο νησί των Σποράδων με το βασιλικό learjet λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», επιβιβάστηκαν σε μαύρα αυτοκίνητα τύπου βαν και κατευθύνθηκαν προς πολυτελές ξενοδοχείο στις Κουκουναριές.

Η πριγκίπισσα, πρώην βασίλισσα του Μαρόκου, και ο γιος της, πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου, συνοδεύονται από πολυμελή ακολουθία. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, αφού η οικογένεια κάθε καλοκαίρι σχεδόν έρχεται στη χώρα μας.

Πρόπερσι, η πριγκίπισσα του Μαρόκου, εκτός από την αγαπημένη της Μεσσηνία, είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα, ενώ φημολογείται πως εκτός από το Ιόνιο είχε επισκεφθεί και την Κέα, όπου αγόρασε και μία βίλα.

Η διάρκεια των διακοπών της πριγκίπισσας Λάλα Σαλμά και του διαδόχου του θρόνου Μουλάι Χασάν δεν έχει γίνει γνωστή, όπως και οι κινήσεις που πρόκειται να κάνουν στη Σκιάθο, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, αλλά διακριτικά.

Η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με το βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’. Το ζεύγος χώρισε πέρσι, αλλά η Λάλα Σαλμά διατηρεί τον τίτλο της πρώην βασίλισσας-πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλάι Χασάν.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Γράψτε το σχόλιο σας