Το «τριφύλλι» έφτασε σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα και να νιώσει πιο δυνατό έναντι στους ανταγωνιστές. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παραμείνει στη κρατική τηλεόραση με λίγους καλύτερους όρους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Αν αυτοί αφορούν μία μικρή αύξηση από τα 4.150.000 (είτε και με ελάφρυνση φόρου) που έπαιρνε καθαρά ο σύλλογος, αν αφορούν μία γερή προκαταβολή, διότι υπάρχει έντονο πρόβλημα ρευστότητας είναι άγνωστο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»