Πολλοί νόμιζαν ότι στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει τα πάντα στην τύχη τους και ότι οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν είχαν σκοπό να προχωρήσουν το Ερυθρόλευκο οικοδόμημα.

Αντιθέτως εκτός από τον σχεδιασμό της ομάδας, οι ηγέτες των Πειραιωτών κοιτούν λίγο πιο παρακάτω όπως την τροποποίηση του ΣΕΦ και την καλυτέρευσή του. Και πως θα γίνει αυτό; Αρχής γενομένης με την προσθήκη ενός νέου φωτεινού πίνακα στα πρότυπα του ΝΒΑ!

Αυτός θα είναι τετράγωνος, θα κοστίζει αρκετά (λέγεται πως έχει 500 χιλιάδες ευρώ) και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στα ματς που θα παίζει ο Ολυμπιακός μια διαφορετική οπτική του αθλήματος.

Παράλληλα ο πίνακας θα έχει και χρήσεις που μπορούν να ωφελήσουν την ίδια την ΚΑΕ καθώς μέσα από τις οθόνες του θα προβάλλονται οι χορηγοί των Ερυθρόλευκων ώστε γενικότερα να υπάρχει οικονομικό όφελος από την προσθήκη του.

Τέλος και σχετικά με το διαδικαστικό του θέματος της επιταγής προς την διοίκηση του ΣΕΦ, ήδη τακτοποιήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τελειώνοντας την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο