Συνεχίζονται οι αλλαγές από τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ, αφού αναμένεται να τοποθετηθεί πίνακας στα πρότυπα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη
Πολλοί νόμιζαν ότι στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει τα πάντα στην τύχη τους και ότι οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν είχαν σκοπό να προχωρήσουν το Ερυθρόλευκο οικοδόμημα.
Αντιθέτως εκτός από τον σχεδιασμό της ομάδας, οι ηγέτες των Πειραιωτών κοιτούν λίγο πιο παρακάτω όπως την τροποποίηση του ΣΕΦ και την καλυτέρευσή του. Και πως θα γίνει αυτό; Αρχής γενομένης με την προσθήκη ενός νέου φωτεινού πίνακα στα πρότυπα του ΝΒΑ!
Αυτός θα είναι τετράγωνος, θα κοστίζει αρκετά (λέγεται πως έχει 500 χιλιάδες ευρώ) και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στα ματς που θα παίζει ο Ολυμπιακός μια διαφορετική οπτική του αθλήματος.
Παράλληλα ο πίνακας θα έχει και χρήσεις που μπορούν να ωφελήσουν την ίδια την ΚΑΕ καθώς μέσα από τις οθόνες του θα προβάλλονται οι χορηγοί των Ερυθρόλευκων ώστε γενικότερα να υπάρχει οικονομικό όφελος από την προσθήκη του.
Τέλος και σχετικά με το διαδικαστικό του θέματος της επιταγής προς την διοίκηση του ΣΕΦ, ήδη τακτοποιήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τελειώνοντας την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.