Επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωφών Γυναικών, που διεξάγεται στην Πολωνία, καθώς αντίπαλος της Ελλάδας θα είναι η Λιθουανία.
Η Εθνική ομάδα πέρασε το εμπόδιο της Τουρκίας στα ημιτελικά και όντας εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης, θα διεκδικήσει την κορυφή του Κόσμου, θέλοντας να κάνει ένα μοναδικό τρεμπλ, κόντρα στην Λιθουανία η οποία στην παράταση, άφησε εκτός τελικού την Αμερική, κερδίζοντας με ένα πόντο διαφορά (75-74).
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 15:30, ώρα Ελλάδας.
Τα δεκάλεπτα: 7-2, 17-13, 37-26, 47-43
ΕΛΛΑΔΑ (Αθηνά Ζέρβα): Χαϊνά 3, Σαρακατσάνη, Αγαγιώτου 12 (2), Σπίνου 6, Κοτσιάφτη 13 (14 ριμπ.), Πατέρα 13 (1). Δεν αγωνίστηκαν οι Κοτσιρέα, Μελλίνη, Βεράνη, Βουδούρη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.