Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για Τεόντοσιτς – Στο κόλπο και η Μιλάνο
Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς και μετά τον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι και την Μπολόνια ενδιαφέρεται και η Μιλάνο
Ο Μίλος Τεόντοσιτς κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μερικούς μήνες και οι μνηστήρες γύρω από το όνομα του όλο και αυξάνονται.
Τελευταία που φέρεται να έχει μπει στον «χορό» για τον Σέρβο σταρ είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές μετά την αποτυχημένη χρονιά που διένυσε. Ο Ετόρε Μεσίνα ανέλαβε τα ηνία των Ιταλών και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Τεόντοσιτς.
Ο Σέρβος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και οι ομάδες που τον θέλουν είναι αρκετές. Μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια και περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.
Πέρα όμως από τους ερυθρόλευκους τον παίκτη διεκδικεί και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η Μπολόνια αλλά και η Μιλάνο του Μεσίνα. Η σερβική «Mozzart Sport» τονίζει ότι οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και ότι ο Τεόντοσιτς θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Ιταλό μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
- Ορέσνικ: Στη δημοσιότητα τα θραύσματα του ρωσικού υπερόπλου μετά το νέο χτύπημα στην Ουκρανία
- Ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ με 1000 άνδρες και την βιντεοσκοπούσε – Καταδικάστηκε σε ισόβια
- Η Λουγκάνο θα τιμωρήσει και τον Κούτσια μετά την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτη του
- ΕΦΕΤ: Aνακαλεί προϊόντα σοκολάτας
- Άγνωστη λέξη για τον Γκαγκάτση και τον Λανουά η ευθύνη για τα λάθη των διαιτητών
- Καμία χάρη για τον Diddy: Ο Nτόναντ Τραμπ κλείνει οριστικά την «πόρτα» της προεδρικής παρέμβασης

