Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σ. Μητραλέξης στο One Channel: Το ΜέΡα25 θέλει την αναδιάρθρωση του χρέους

Σ. Μητραλέξης στο One Channel: Το ΜέΡα25 θέλει την αναδιάρθρωση του χρέους

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/7) ο υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σωτήρης Μητραλέξης σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/7) ο υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σωτήρης Μητραλέξης σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Μητραλέξης συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη, υπογράμμισε πως οι πολιτικές του ΔΝΤ δεν έχουν ως σκοπό να ορθοποδήσει μια χώρα, αλλά να παραδειγματιστούν κάποιες άλλες, ενώ εξηγώντας τι πρακτικά σημαίνει η υπεύθυνη ανυπακοή που πρεσβεύει το ΜέΡΑ25, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πλεονάσματα δηλώνοντας ότι αυτά θα πρέπει να βρίσκονται σε συνάρτηση με την ανάπτυξη μιας χώρας κι ότι το ΜέΡΑ25 ζητά την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας.

Σχολιάζοντας την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice, ο κ. Μητραλέξης αφού καταδίκασε το συγκεκριμένο περιστατικό, υπογράμμισε ότι παράλληλα θα πρέπει να αναζητηθεί η προέλευση αυτής της βίας, αναφερόμενος στην επίμαχη ανάρτηση της Athens Voice ως δήλωση ακραίου ρατσισμού, η οποία αποτελεί ένδειξη μιας γενικότερης έντασης στην κοινωνία.

Ο κ. Μητραλέξης στις δηλώσεις του τοποθετήθηκε επίσης και γύρω από την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ εξέφρασε και τις απόψεις το του για την αριστεία στη σύγχρονη Ελλάδα.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024