Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Wimbledon : «Πετάει» και στο διπλό η Σάκκαρη

Wimbledon : «Πετάει» και στο διπλό η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη και η παρτενέρ της, Αϊλα Τομλιάνοβιτς, επικράτησαν με 2-0 σετ των Λούσι Χραντέσκα και Αντεγια Κλέπακ στο διπλό του Wimbledon

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη την περιπέτειά της στο ταμπλό του διπλού στο Wimbledon, με την Ελληνίδα τενίστρια και την παρτενέρ της, Αϊλα Τομλιάνοβιτς, να κερδίζουν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) τις Λούσι Χραντέσκα και Αντεγια Κλέπακ.

Η 23χρονη τενίστρια και η Αυστραλέζα, η οποία είναι ζευγάρι με τον Νικ Κύργιο, πέρασαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ανα Μπλίνκοβα και Γουαφάν Γουάνγκ, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 των Νάο Χιμπίνο και Μίγι Κάτο (2-6, 6-3, 7-5).

Το ελληνοαυστραλέζικο δίδυμο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και πέταξε με ευκολία εκτός συνέχειας το δίδυμο που βρισκόταν στο Νο. 11 του ταμπλό. Η Ελληνίδα τενίστρια και η παρτενέρ της ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 5-0 στο πρώτο σετ, το οποίο εν τέλει κατέκτησαν με 6-3.

Στην αρχή του δεύτερου σετ είχαμε πέντε σερί μπρέικ, με τις Σάκκαρη και Τομλιάνοβιτς να… σπάνε το ρόδι, να κρατούν το σερβίς τους και με 6-2 να φτάνουν στο 2-0 και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο του τρίτου γκραντ σλαμ της φετινής σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάκκαρη συνεχίζει κανονικά την πορεία της και στο μονό, όπου την Παρασκευή 5/7 θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτόλινα για τον τρίτο γύρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024