Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Standing ovation για Παγδατή στον επίλογο της καριέρας του

Standing ovation για Παγδατή στον επίλογο της καριέρας του

Ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε από τον Ματέο Μπερετίνι με 3-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γουίμπλεντον, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σπουδαία του καριέρα – Αποθέωση στο φινάλε

Τίτλοι τέλους στην σπουδαία καριέρα του Μάρκου Παγδατή, με τον Ματέο Μπερετίνι να οδηγεί τον Κύπριο τενίστα στη… σύνταξη.

Ο Ιταλός το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε του Μάρκου στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον με 3-0 σετ (6-1, 7-6 [4], 6-3) και έμελλε να είναι ο τενίστας που έγραψε τον επίλογο στην τεράστια καριέρα του Παγδατή. Ο 34χρονος πριν την έναρξη του τρίτου γκραντ Σλαμ της σεζόν είχε ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία διοργάνωση, που θα λάβει μέρος. Ηθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο αγαπημένο του Γουίμπλεντον, όπου το 2006 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στον πρώτο γύρο ο Μάρκος επικράτησε με 3-0 σετ του Καναδού Σνουρ και η απόσυρση πήρε παράταση, αλλά στον δεύτερο δεν τα κατάφερε. Ο Μπερετίνι πήρε τη νίκη και θα μείνει στην ιστορία ως ο τενίστας που έβγαλε στη σύνταξη τον Κύπριο!

Ο Ιταλός μπορεί να πήρε τη νίκη, αλλά το χειροκρότημα στο τέλος άνηκε δικαιωματικά στον Μάρκο Παγδατή. Οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον Κύπριο. Μάλιστα, τo standing ovation διήρκησε σχεδόν πέντε λεπτά, με τον 34χρονο να επιστρέφει την αγάπη των θεατών, χαρίζοντας όλες τις ρακέτες του, πετσέτες, παπούτσια ακόμα και… εσώρουχα!

Μια σπουδαία στιγμή για το παγκόσμιο τένις, το οποίο αποχαιρέτησε έναν πραγματικό μαχητή, που δεν σταμάτησε στιγμή να παλεύει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο και την αποθέωση:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024