Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με νέο βίντεο η Πάμελα Άντερσον κατηγορεί τον Αντίλ Ραμί για κακοποίηση

Με νέο βίντεο η Πάμελα Άντερσον κατηγορεί τον Αντίλ Ραμί για κακοποίηση

Ξανά η Πάμελα Άντερσον κατηγόρησε  τον πρώην σύντροφο της Αντίλ Ραμί για βίαιη συμπεριφορά και ανέφερε πως την κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Ξανά η Πάμελα Άντερσον κατηγόρησε  τον πρώην σύντροφο της Αντίλ Ραμί για βίαιη συμπεριφορά και ανέφερε πως την κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Η 52χρονη ηθοποιός μέσω της ιστοσελίδας της κατηγόρησε τον Γάλλο διεθνή ότι την τραυμάτισε στα χέρια και πως περίμενε έξι μήνες έως ότου επισκεφτεί γιατρό.

Η Πάμελα Άντερσον υποστηρίζει ότι απέκρυψε την αλήθεια από τους γιατρούς και πως τους είπε ότι οι έντονοι πόνοι που νιώθει στα χέρια της ενδεχομένως να προέρχονται από αρθριτικά.

Στο βίντεο που δημοσιεύει και η Daily Mail φαίνεται ένας γιατρός να δένει με πλαστικό επίδεσμο το χέρι της διάσημης ηθοποιού.

Τα τελευταία δυο χρόνια η Πάμελα Άντερσον ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό ενός διεθνούς φήμης, Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμερίσματα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες «τέρατα». Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως γίνεται να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δυο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η Πάμελα Άντερσον.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024