Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον γάμο σου, να σου πει και... του χρόνου!

Στον γάμο σου, να σου πει και… του χρόνου!

Ο Διαμαντίδης επανέλαβε ότι «δεν μου αρέσει το στυλ του ΝΒΑ και δεν ήθελα ποτέ να παίξω εκεί, ούτε όμως είχα κάποια πρόταση», αλλά (φαίνεται πως) κάποιες ύστερες και... μπαγιάτικες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό του, με τη λογική του «what if...».

Είναι σ’ έναν βαθμό ακριβοθώρητος και πάντοτε απεχθανόταν τη δημοσιότητα, αλλά δώσ’ του παιδιά και πάρ’ του την ψυχή!

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη εννοώ, ο οποίος δέχθηκε την ανάκριση των πιτσιρικάδων που συμμετέχουν στο NBA Basketball School Camp Greece και ρούφηξαν σαν σφουγγάρια τις εμπειρίες και τις διδαχές του.

Πλάκα πλάκα ο Μήτσος παραμένει σταθερός και αταλάντευτος στις αρχές του, ακόμη κι όταν αυτές αντίκεινται στο ρεύμα και στη μόδα, όπως για παράδειγμα το ΝΒΑ, που δεν του λέει πολλά πράγματα και δεν δίστασε να το ξαναπεί, μολονότι βρισκόταν σε ένα τέτοιο περιβάλλον!

Ευθύμη Ρεντζιά, πάρ’ τον στον γάμο σου, να σου πει και του χρόνου!

Ο Διαμαντίδης επανέλαβε ότι «δεν μου αρέσει το στυλ του ΝΒΑ και δεν ήθελα ποτέ να παίξω εκεί, ούτε όμως είχα κάποια πρόταση», αλλά (φαίνεται πως) κάποιες ύστερες και… μπαγιάτικες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό του, με τη λογική του «what if…».

Eίπε λοιπόν ότι «τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και το φέρνω καμιά φορά στο μυαλό μου, εάν είχα πρόταση, μπορεί να το σκεπτόμουν» και αυτή είναι μια απορία στην οποία δεν υπάρχει απάντηση.

Θυμάμαι καλά πως όποτε ρωτούσα τον Διαμαντίδη για το ΝΒΑ, με παρέπεμπε στον… Σπανούλη! «Το ΝΒΑ είναι για τον Βασίλη, όχι για μένα, που είμαι αργός, δεν κάνω γι’ αυτό το στυλ παιχνιδιού και δεν νομίζω ότι θα φτούραγα» έλεγε και έκοβε κάθε συζήτηση…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια ιστορία που εκτυλίχθηκε την παραμονή του ημιτελικού με τους Αμερικανούς το 2006 στη Σαϊτάμα. Του είχα μεταφέρει τότε την εκπεφρασμένη άποψη του συνεργάτη του Μάικ Σιζέφσκι, προπονητή των Ρόκετς και των Λέικερς, ότι «ο Νο 13 της Ελλάδας είναι πολύ καλός σουτέρ» και τότε γούρλωσαν τα μάτια του, έβαλε τα γέλια και είπε «έχουν κάνει λάθος στο scouting»!

Δεν πρόλαβε να αποσώσει την κουβέντα του και έγινε σεισμός! Ηταν το πρελούδιο του κτυπήματος του Εγκέλαδου που θα ακολουθούσε την επόμενη μέρα…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024