Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελίδης: «Λάθος νοοτροπία, δυνατό χαστούκι»

Παντελίδης: «Λάθος νοοτροπία, δυνατό χαστούκι»

Στη λάθος νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη συντριβή 5-1 στο φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Άρης ηττήθηκε με βαρύ σκορ 5-1 από τη Φορτούνα Σιτάρντ στο πρώτο φιλικό της σεζόν και ο Σάββας Παντελίδης εμφανίστηκε προβληματισμένος κυρίως από την προσέγγιση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα του χρειάζεται εναλλακτικές επιλογές σε πρόσωπα, κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ μετά την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη, ενώ τόνισε πως τα λάθη που εντόπισε θα διορθωθούν άμεσα.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Άρη: «Είναι πράγματα που στο πρώτο φιλικό περιμένεις να δεις, ομάδα κουρασμένη, ανομοιογένεια. Υπάρχουν και πράγματα όμως που δεν περιμένεις να δεις, όπως την νοοτροπία μας σε κάποιες στιγμές. Παρά την κούραση, δεν περιμένεις να δεις αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις άμεσα. Η ομάδα δείχνει ότι στις εναλλακτικές της είναι πίσω. Θα κρατήσουμε 15 λεπτά στο πρώτο μέρος και 20 στο δεύτερο. Τα υπόλοιπα που πρέπει να διορθωθούν είναι ξεκάθαρα. Κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με τη λογική ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουν όπως πέρσι. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι. Δεν έχει σημασία αν θα χάσεις, αλλά τι προσπάθεια θα κάνεις. Ίσως είναι ένα αρκετά δυνατό χαστούκι και καλό είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς».

Για το κενό που άφησε ο Σιώπης: «Δεν αφορά μόνο το δικό μου κομμάτι να βρούμε τον κατάλληλο, δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε λάθος. Ο Μανώλης έφυγε ξαφνικά και πρέπει να πιεστούμε παραπάνω. Με το που άνοιξε το παιχνίδι δεν υπήρχε κάποιος στον χώρο να σταματήσει τον αντίπαλο όπως έκανε πέρσι».

Για τα λάθη της ομάδας: «Θα ήταν πολύ εύκολο να φέρω την ομάδα χωρίς να ξεκουραστεί. Εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο από όλους. Σε κάποιες φάσεις τα παιδιά δεν είχαν πείσμα, με ενοχλεί αυτό. Πρέπει να μπει στο μυαλό τους ότι δεν μπορεί να είναι έτσι. Συζήτησα μαζί τους και είπα πως δεν έχει σημασία ότι μπορεί να κάνεις λάθη και να είσαι κουρασμένος, όταν κινδυνεύει η ομάδα σου πρέπει να δώσεις αυτά που έχεις».

Για την ετοιμότητα των Ντουάρτε και Ιντέγε: «Τα παιδιά είναι ανέτοιμα. Ο Ιντέγε αναμένουμε να είναι όλο και καλύτερος μέχρι το επίσημο ματς που περιμένουμε να είναι εντάξει».

Για τη Φορτούνα Σιτάρντ: «Έχουν μια εβδομάδα νωρίτερα από εμάς, σε λίγες μέρες θα είμαστε κι εμείς διαφορετικοί. Εξαρτάται και πώς βλέπεις το φιλικό, αν ξεκουράσεις 2-3 μέρες την ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, γιατί στις 25 του μήνα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είμαι προβληματισμένος».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024