Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράμι Μάλεκ: Ο όρος που έθεσε για το ρόλο του στον Τζέιμς Μποντ

Ράμι Μάλεκ: Ο όρος που έθεσε για το ρόλο του στον Τζέιμς Μποντ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα, πριν δεχτεί το ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα, πριν δεχτεί τον ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Μάλεκ δεν ήθελε για κανένα λόγο  ο χαρακτήρας του να ήταν ένας αραβόφωνος τρομοκράτης ή ένας κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως δικαιολογία για τα εγκλήματά του.

«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μάλεκ στην εφημερίδα «The Mirror». «Αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: «Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκεύαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται». Προφανώς όμως δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι λοιπόν ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη».

Αναφορικά με την πολυαναμενόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, ο Μάλεκ δήλωσε ότι  πρόκειται για ένα «ακόμα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω, ό Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».

Ο τηλεοπτικός χάκερ που έγινε Φρέντι Μέρκιουρι

Μετά το «The Bohemian Rhapsody» για το οποίο βραβεύθηκε με Όσκαρ, ο Ράμι Μάλεκ θα αναλάβει το ρόλο του βασικού κακού στη νέα ταινία του 007, ενώ σύμφωνα με το Collider ο Μάλεκ προχώρησε στις τελικές διαπραγματεύσεις για τον ρόλο, υπό σαφώς καλύτερους όρους μετά τη βράβευσή του από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός υπήρξε πιθανή επιλογή των παραγωγών για πολλούς μήνες, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ο φόρτος εργασίας του με τη τηλεοπτική σειρά Mr Robot, στην οποία υποδύεται έναν χάκερ με αγχώδη διαταραχή, αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα που δεν θα του επέτρεπε να αναλάβει τον νέο ρόλο.

Πέρα από τον Ντάνιελ Γκρεγκ και τον Ράμι Μάλεκ, στο καστ της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020, συμμετέχουν και εντυπωσιακές γυναίκες, τα περίφημα «Bond Girls», ενώ στην 25η ταινία Τζέιμς Μποντ την παράσταση αναμένεται να κλέψει η εκρηκτική κουβανο-ισπανή ηθοποιός Ανα ντ Αρμάς.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024