Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θ. Σκυλακάκης στο One Channel: Ο Τσίπρας δείχνει να μην έχει καταλάβει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Θ. Σκυλακάκης στο One Channel: Ο Τσίπρας δείχνει να μην έχει καταλάβει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Μιλώντας για την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ απάντησε πως «ήταν σαν ο Τσίπρας να μην έχει αντιληφθεί ότι είχαμε τις ευρωεκλογές, στις οποίες ο κόσμος είχε απορρίψει όσα είχε πει». «Έφερε δικαιολογίες που δεν ήταν πειστικές» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Σκυλακάκης και συμπλήρωσε πως «δεν μπορεί να πηγαίνει στη σύσκεψη μιας τρομακτικής εθνικής τραγωδίας και να μην ανοίγει το κινητό του, ή να μην του λένε οι υπουργοί του αν είναι ζωντανή η σύνδεση». «Το πιο αδύναμο σημείο αφορούσε το 2015, γιατί οι δικαιολογίες που έδωσε ήταν πάρα πολύ αδύναμες. Δεν καταλάβαινε ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει στη δύση» υπογράμμισε, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι εντυπωσιακό που έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις και για πρώτη φορά απάντησε σε ερωτήματα για το Μάτι».

Αναφορικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να φύγει από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για να βρεθεί στο Ηράκλειο για προεκλογική ομιλία τόνισε πως «έδωσε την ψήφο της Ελλάδας στην Ισπανία να τη χειριστεί κατά το δοκούν» και χαρακτήρισε παράδοξο πως ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε ντιμπέιτ, το οποίο ακυρώθηκε λόγω της Συνόδου Κορυφής, από την οποία εν τέλει έφυγε για να πάει στην Κρήτη για κομματική εκδήλωση, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο το ντιμπέιτ.

Τέλος, αναφερθείς στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και εκλεγεί κυβέρνηση διευκρίνισε πως «θα μειώσουμε τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή από το 22%, στο 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024