
«Έπεσαν» Facebook και Instagram σε πολλές χώρες της Ευρώπης
Προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook, καθώς και στα συνδεόμενα με αυτό κοινωνικά δίκτυα Instagram και Whatsapp, έχουν παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης σε πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα.
Προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook, καθώς και στα συνδεόμενα με αυτό κοινωνικά δίκτυα Instagram και Whatsapp, έχουν παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης σε πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το Instagram, καθώς οι χρήστες στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ανατολική Ακτή της Αττικής αδυνατούν να συνδεθούν στο δίκτυο αυτό.

Το Instagram φαίνεται ότι έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα συνδεσιμότητας.
Παρομοίως, προβλήματα παρουσιάζει το Facebook και το Whatsapp, ειδικά στη Βρετανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

H εικόνα για το Facebook
Μέχρι αυτή την ώρα, στην ιστοσελίδα downdetector έχουν γίνει πάνω από 4.000 αναφορές για προβλήματα στις παραπάνω πλατφόρμες.
Τα προβλήματα των εφαρμογών αφορούν στην ροή ειδήσεων, την προβολή ιστοριών και την ανάρτηση περιεχομένου.
- Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης αποχαιρέτησαν τον Μάριο Οικονόμου (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο – 14 συλλήψεις
- Καθηγητής του Χάρβαρντ για Τραμπ: «Ας το παραδεχτεί, τα έκανε θάλασσα με το Ιράν»
- Πανελλαδικές 2026: Tα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας που έπεσαν στα ΕΠΑΛ
- Σίλβερ: «Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Euroleague – Αυτά είναι τα δεδομένα για το NBA Europe»
- Καρχαρίες: Ποια είδη υπάρχουν στην Ελλάδα – Χάρτης με τα σημεία όπου έχουν εμφανιστεί





