Sea Watch: Στη Γερμανία οι 12 από τους 40 μετανάστες
Τους 12 από τους 40 μετανάστες που επέβαιναν στο σκάφος sea watch δεσμεύτηκε ότι θα φιλοξενήσει η Γερμανία.
Τους 12 από τους 40 μετανάστες που επέβαιναν στο σκάφος sea watch δεσμεύτηκε ότι θα φιλοξενήσει η Γερμανία. Η κίνηση αυτή της Γερμανίας λειτούργησε ως βαλβίδα εκτόνωσης στις σχέσεις με την Ιταλία, η οποία εδώ και ένα μήνα απαγόρευε την αποβίβαση των παράτυπων μεταναστών, στο έδαφός της, -μέχρι χτες όμως- όταν η γερμανικής υπηκοότητας κυβερνήτρια του σκάφους, Καρόλα Ρακέτε, οδήγησε το σκάφος σχεδόν δια της βίας στο λιμάνι της Λαμπεντούζα.
Πηγή: onetv.gr
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442