Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατήρ και υιός Ανδρεόπουλος συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό

Πατήρ και υιός Ανδρεόπουλος συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό

Με την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης

«Παναθηναϊκός και… Ανδρεόπουλος πάνε μαζί». Με αυτή τη φράση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου για έναν ακόμη χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας του διεθνούς ακραίου και προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, είχε ανανεώσει κι αυτός πριν λίγο καιρό και το ίδιο έκανε τώρα και ο γιος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο (1,93μ.) και για την σεζόν 2019-20.

Ο 18χρονος ακραίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και έτσι θα συνεχίζει να φοράει το αγαπημένο του νούμερο 13 στην φανέλα.

Ο Ανδρεόπουλος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου και έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o ταλαντούχος αθλητής του ΠΑΟ επισήμανε “Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο θα είναι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνίζομαι με τα αγαπημένα μου χρώματα, φιλοδοξώ να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση που έχουμε στον Σύλλογο και φυσικά επιθυμώ να φοράω το αγαπημένο μου νούμερο 13”».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024