Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης : Διχογνωμία Ζιντάν – Πέρεθ για Πογκμπά

Ρεάλ Μαδρίτης : Διχογνωμία Ζιντάν – Πέρεθ για Πογκμπά

Ζινεντίν Ζιντάν και Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τον Γάλλο μέσο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στη Ρεάλ να παραμένει στάσιμη

Μια άτυπη διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Φλορεντίνο Πέρεθ αναφορικά με τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του 47χρονου τεχνικού, ο οποίος θέλει όσο τίποτα να τον δει ντυμένο στα λευκά, όμως τα προβλήματα που συγκεντρώνει η συγκεκριμένη υπόθεση είναι διόλου ευκαταφρόνητα.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η άρνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον 26χρονο χαφ και ο ίδιος ο πρόεδρος των «Μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, φέρεται αντίθετος σε όποια κίνηση για την απόκτηση του.

Η μετριότατη απόδοση του Πογκμπά την περσινή περίοδο σε συνδυασμό με το γεγονός πως αποτελεί προβληματικό χαρακτήρα έχουν προκαλέσει έντονους ενδοιασμούς στον ισχυρό άνδρα των «μπλάνκος» σχετικά με την περίπτωσή του.

Αντίθετα, ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ φαίνεται πως προτιμά αρκετά περισσότερο το όνομα του Κρίστιαν Έρισκεν, ο οποίος με τη σειρά του έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024