Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λυσάνδρου : «Θα υπάρχει μεγάλη αγωνία με την καινοτομία των πλέι οφ»

Λυσάνδρου : «Θα υπάρχει μεγάλη αγωνία με την καινοτομία των πλέι οφ»

Ο πρόεδρος της Super League 1 μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και στάθηκε στη θέσπιση των πλέι οφ, τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική καινοτομία που δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους θεατές

Στον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος στάθηκε ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, στις δηλώσεις του πριν την κλήρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η θέσπιση του θεσμού των αγώνων κατάταξης (πλέι οφ) αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Αυτή που θα μας κάνει να παρακολουθήσουμε τη νέα Σούπερ Λιγκ με μεγάλη αγωνία», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στον χαιρετισμό του:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, αξιότιμοι προσκεκλημένοι. Σας καλωσορίζω στην κλήρωση. Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Προχωρήσαμε ομόφωνα στην αλλαγή της διοργάνωσης. Η θέσπιση του θεσμού των αγώνων κατάταξης αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Αυτή που θα μας κάνει να παρακολουθήσουμε τη νέα Σούπερ Λιγκ με μεγάλη αγωνία. Από τη νέα σεζόν αλλάζουν και οι διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής. Από την αρχή είχε τεθεί ως στόχος μία νέα πραγματικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Στη δική μας νέα λογική το ποδόσφαιρο παίζεται από όλες τις ηλικίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι.
Αποφασίσαμε και ήδη προχωράμε δράσεις που θα βάλουν τη Σούπερ Λιγκ στην καθημερινότητα όλων. Στόχος να οικοδομήσουμε μία πραγματικότητα που θα μετατρέψει τα σαββατοκύριακα σε αποκορύφωμα ολόκληρης της εβδομάδας. Αναβαθμίζουμε τα social media αλλά και το application. Για πρώτη φορά σήμερα θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.

Αφού ελήφθη υπόψιν το συνολικό καλεντάρι καταρτίστηκε έγκαιρα από τη Λίγκα το πρόγραμμα από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική. Επειδή το 2019 συμπληρώνονται 60 χρόνια πρώτης εθνικής κατηγορίας. Η Σούπερ Λιγκ θα τιμήσει την ιστορία του ποδοσφαίρου».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024