Πρόταση στον Τεόντοσιτς από τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο φέρεται να έχει κάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό
Γερό μπάσιμο για τον Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να έχει κάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Λαού έχει κάνει πρόταση στον Σέρβο γκαρντ για δύο χρόνια (1+1) ύψους 1,5 εκατομμυρίου ανά έτος!
Ο Μίλος έχει… ενοχληθεί και από τον Ολυμπιακό, ενώ τον θέλει και η Βίρτους Μπολόνια.
Σύμφωνα με το «ynet.co.il» άνθρωπος της Μακάμπι τονίζει πως: «Βρισκόμαστε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Αλλά, προκειμένου να φέρουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα, θα πρέπει να επενδύσουμε πολλά χρήματα».
Είναι ξεκάθαρη η προτίμηση του Τεόντοσιτς σε ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι τεράστια όπως και για την Ελλάδα, όμως το χρηματικό ποσό και οι βλέψεις κάθε ομάδας, θα παίξουν ουσιαστικό λόγο στην τελική του απόφαση.
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442