Η προεργασία είχε γίνει (οι παίκτες άλλωστε βρίσκονται στην Πολωνία με την αποστολή της ομάδας) και την 1η Ιουλίου ήρθαν τα… κύματα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό. Η επιλογή της ημέρας βέβαια δεν ήταν διόλου τυχαία, αφού 1/7 ανοίγει και επίσημα το θερινό μεταγραφικό παράθυρο της περιόδου 2019-20.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση συμβολαίου.

Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή το κουβάρι. Αρχικά γνωστοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός (γεννηθείς Δεκέμβριο του 1984) εξέφρασε την πρόθεση να γράψει τον επίλογο της ποδοσφαιρικής του καριέρας με τα ερυθρόλευκα.

Στη συνέχεια της ημέρας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη. Ο διεθνής τερματοφύλακας με όλα τα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων (γεννηθείς Σεπτέμβριο του 1999) ανήκε μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ.

Θέτοντας τον πήχη των στόχων ανέφερε πως η ομάδα στοχεύει σε νταμπλ και καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Τη σκυτάλη ακολούθως πήρε ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός (γεννηθείς Νοέμβριο του 1995) ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε και τη συνεργασία με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς (γεννηθείς Αύγουστο του 1997).

Το νέο αστέρι του σερβικού ποδοσφαίρου δήλωσε ότι ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο Γ. Καραϊσκάκης η θύρα 7.

ΠΗΓΗ: onetv.gr