Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη επιλογή του Ουοναμέικερ είναι να μείνει στο ΝΒΑ

Πρώτη επιλογή του Ουοναμέικερ είναι να μείνει στο ΝΒΑ

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όπως τόνισε στο «10» ο μάνατζέρ του, Ντέιβιντ Ουόλτερς

Την δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Αντώνη Κόνιαρη να υπογράφει για 3 χρόνια (κλειστό συμβόλαιο). Οι Ερυθρόλευκοι όμως είναι στην αγορά και για έναν ακόμα γκαρντ που θα σηκώσει στις πλάτες του την οργάνωση και όχι μόνο του παιχνιδιού.

Όπως τονίζει το Eurohoops, η ομάδα του Πειραιά προσέγγισε τον Μίλος Τεόντοσιτς, κάνοντας του πρόταση για δύο χρόνια έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα έντονη φημολογία υπήρχε και για την περίπτωση του Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ αναφορικά με τους Ερυθρόλευκους. Το «10» έψαξε λίγο παραπάνω την υπόθεση του πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς και πρώην αθλητή του Ντέιβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα.

Συνομιλήσαμε λοιπόν με τον ατζέντη του Ουοναμέικερ, Ντέιβιντ Ουόλτερς, με τον ίδιο να απαντάει με απορία: «Κοίταξε να δεις. Ο Μπραντ θέλει να κυνηγήσει το ΝΒΑ. Για μένα θα αγωνίζεται εδώ», ερωτώμενος εάν ο 29χρονος απόφοιτους του Πίτσμπουργκ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όσο για το εάν έχει συνομιλήσει με κάποιον από τους Ερυθρόλευκους, ο Ουόλτερς ήταν ξεκάθαρος: «Προσωπικά δεν έχω επαφή με τον Ολυμπιακό. Είναι κάποιες ομάδες που έχουν εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον, όχι όμως κάτι σοβαρό. Ούτε ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει μιλήσει μαζί του ή με εμένα προσωπικά. Από όσο ξέρω εγώ, στην σκέψη του είναι το ΝΒΑ. Πιστεύει ότι ανήκει εκεί…».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024