Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κίνηση του Ολυμπιακού για επιστροφή Τεόντοσιτς»

«Κίνηση του Ολυμπιακού για επιστροφή Τεόντοσιτς»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να χτύπησε την πόρτα του Μίλος Τεόντοσιτς για να τον επαναφέρει στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή αρχίζει και οριοθετεί τους επόμενους του στόχους, ειδικά μετά την άρνηση του Κώστα Σλούκα και την παραμονή του στην Φενέρμπαχτσε για τρία ακόμα χρόνια.

Η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με το Eurohoops φέρεται να έχει προσεγγίσει την περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς, μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κέβιν Πάντερ! Ο Σέρβος πρώην ΝΒΑερ και πάλαι ποτέ παίκτης των Ερυθρόλευκων είναι ελεύθερος από τους Κλίπερς, προτίμησε να μην υπογράψει στην Βίρτους Μπολόνια και θέλει να δει τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια του από ομάδες Ευρωλίγκας.

Με την αγορά να είναι ανοιχτή, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει χάνει και τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, σίγουρα ξέρει ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο και σύλλογο από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός όντως έχει εκφράσει ενδιαφέρον στην πλευρά του, με τον Μίλος να καλοβλέπει το ενδεχόμενο αλλά ακόμα να μην απαντάει στην ομάδα που ανέβασε επίπεδο στην καριέρα του και ανάγκασε τους Μοσχοβίτες να τον χρυσοπληρώσουν το καλοκαίρι του 2011 όταν και έφυγε από την χώρα μας.

Όπως τονίζει το Eurohoops, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται, ο Ολυμπιακός φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο, ύψους 2,5 εκατομμυρίων.
Είναι μία εβδομάδα εξελίξεων, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες με παίκτες που έχουν συμβόλαια, ενώ η Ερυθρόλευκη μηχανή λειτουργεί κανονικά και με γοργούς ρυθμούς για να κλείσουν οι υποθέσεις που απασχολούν την ομάδα του Πειραιά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024