Δύο χρόνια κοινής πορείας που σημαδεύτηκαν και με την κατάκτηση τριών τίτλων, τερματίζουν για ΑΕΚ και Βασίλη Ξανθόπουλο που δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά.
Η Ένωση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η συνεργασία των δύο δεν θα συνεχιστεί και ευχήθηκε στον Έλληνα γκαρντ ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Δύο χρόνια περάσαμε μαζί, αλλά μας φάνηκε σαν… αιώνας.
Ήταν τέτοιο το ταμπεραμέντο του και τέτοια η λεβεντοσύνη του, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά του στη κοινή μας διαδρομή. Ήταν μία διαδρομή γεμάτη. Γεμάτη από συναισθήματα. Γεμάτη από εικόνες. Γεμάτη από τρόπαια.
Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Βασίλη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.