Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδριατική Λίγκα: Έγινε Δ.Σ. απόντος του Ολυμπιακού

Αδριατική Λίγκα: Έγινε Δ.Σ. απόντος του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο των μελών της Αδριατικής Λίγκας, χωρίς την παρουσία των Ερυθρόλευκων, με την υπόθεση τους να έχει χάσει αρκετό έδαφος

Στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας ενόψει της νέας σεζόν, μόνο που έγινε εν τη απουσία του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την είσοδό τους στην διοργάνωση, όμως από ότι φαίνεται το σενάριο αυτό όλο και υποχωρεί.

Στο συμβούλιο τέθηκαν θέματα που απασχολούν την διοργάνωση, όπως το μάρκετινγκ της, η εκλογή του νέου Κομισάριου και του Αθλητικού Διευθυντή στη θέση των Κρέζιμιρ Νόβοσελ και Ζάρκο Τσαμπάρκαπα και τα τηλεοπτικά συμβόλαια, χωρίς πάντως να πέσει στο τραπέζι η υπόθεση της εισόδου του Ολυμπιακού αλλά και των υπολοίπων ομάδων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με δεδομένο πως τα μέλη της ABA League δεν είναι διατεθειμένα να τροποποιηθεί το ήδη επιβαρυμένο καλεντάρι, τα πράγματα δείχνουν πως οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εκεί την σεζόν που έρχεται.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024