Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: Γύρισε στην παλιά του γειτονιά και αποθεώθηκε

Αντετοκούνμπο: Γύρισε στην παλιά του γειτονιά και αποθεώθηκε

Ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στα Σεπόλια όπου ανδρώθηκε και αποθεώθηκε, μαζί με τα αδέρφιά του, από τον κόσμο.

Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στα Σεπόλια όπου ανδρώθηκε και αποθεώθηκε, μαζί με τα αδέρφιά του, από τον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του δεν σταματούν να προσφέρουν στην Ελλάδα. Μετά το γήπεδο που θα φτιάξουν στο Μάτι, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, στο περιθώριο της εντυπωσιακής τους εκδήλωσης στα Σεπόλια.

Όπως ενημέρωσε ο Γιάννης κι ο Θανάσης, το όνομα αυτής θα είναι «Antetokoun-bros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στα Σεπόλια, εκεί όπου μεγάλωσε, για το τουρνουά 3on3.

Ο MVP του NBA, που ανέλαβε και προπονητής στην κατηγορία U18 του τουρνουά που διεξάγεται αυτή την ώρα στα Σεπόλια, μίλησε για το γήπεδο στο οποίο έμαθε μπάσκετ και μεγάλωσε και ότι όσα και να πετύχεις στη ζωή σου, δεν πρέπει να ξεχάσεις από που ξεκίνησες.

«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια. Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ.

Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024