Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στα Σεπόλια όπου ανδρώθηκε και αποθεώθηκε, μαζί με τα αδέρφιά του, από τον κόσμο.

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του δεν σταματούν να προσφέρουν στην Ελλάδα. Μετά το γήπεδο που θα φτιάξουν στο Μάτι, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, στο περιθώριο της εντυπωσιακής τους εκδήλωσης στα Σεπόλια.

Όπως ενημέρωσε ο Γιάννης κι ο Θανάσης, το όνομα αυτής θα είναι «Antetokoun-bros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στα Σεπόλια, εκεί όπου μεγάλωσε, για το τουρνουά 3on3.

Ο MVP του NBA, που ανέλαβε και προπονητής στην κατηγορία U18 του τουρνουά που διεξάγεται αυτή την ώρα στα Σεπόλια, μίλησε για το γήπεδο στο οποίο έμαθε μπάσκετ και μεγάλωσε και ότι όσα και να πετύχεις στη ζωή σου, δεν πρέπει να ξεχάσεις από που ξεκίνησες.

«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια. Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ.

Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας