Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεμέδο αποκλειστικά στο One Channel: Θέλω να προσφέρω στον Ολυμπιακό

Σεμέδο αποκλειστικά στο One Channel: Θέλω να προσφέρω στον Ολυμπιακό

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά. Το σημαντικό στην προετοιμασία είναι να βρούμε το ρυθμό μας. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το παιχνίδι, όσο το να μπορέσω και εγώ να βρω τον ρυθμό μου» είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 2-2 με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Mετά το τέλος του αγώνα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Ρούμπεν Σεμέδο, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel για την προετοιμασία της ομάδας, την προσαρμογή του, τους νέους του συμπαίκτες, καθώς και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία ξεκινούν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. «Από το πρώτο ημίχρονο έπαιζαν σκληρά οι αντίπαλοί μας. Αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Να παίζουμε το παιχνίδι μας και να μην ασχολούμαστε με τον αντίπαλο» είπε αναφερόμενος στο πολύ σκληρό παιχνίδι που επέλεξαν να παίξουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Κόντρα στους Ισραηλινούς ο Σεμέδο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» και δεν έκρυψε τη χαρά του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά. Το σημαντικό στην προετοιμασία είναι να βρούμε το ρυθμό μας. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το παιχνίδι, όσο το να μπορέσω και εγώ να βρω τον ρυθμό μου» είπε.

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες του στο Πειραιά, ο Πορτογάλος είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Είναι πολύ καλές οι πρώτες μέρες. Όλοι με υποδέχτηκαν πάρα πολύ καλά. Και το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. Εγώ αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά» τόνισε.

Τέλος, για το εάν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν, ήταν ξεκάθαρος: «έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024