Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Φυλή - Πατέρας ενός παιδιού νεκρός από τη φωτιά

Τραγωδία στη Φυλή – Πατέρας ενός παιδιού νεκρός από τη φωτιά

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους πυροσβέστες στον προαύλιο χώρο εργοστασίου όπου εργαζόταν. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγική εξέλιξη είχε η φωτιά κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, με έναν 48χρονο να χάνει τη ζωή του.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους, πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην περιοχή, στον προαύλιο χώρο εργοστασίου όπου εργαζόταν. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις όταν βρέθηκε μέσα σε ένα σύννεφο καπνού από την φωτιά που ήταν σε εξέλιξη σε κοντινή απόσταση.

Συνάδελφοί του αλλά και διασώστες, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν συγγενικά πρόσωπα του άτυχου άνδρα αλλά και συνάδελφοί του και όταν έμαθαν τη τραγική κατάληξη εκτυλύχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Αν και τα ακριβή αίτια θανάτου θα εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας «πνίγηκε» όταν βρέθηκε μέσα στους καπνούς από τη φωτιά, ενώ δεν έφερε σημάδια εγκαύματος.

Υπό έλεγχο η φωτιά

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ αφού πρώτα έκαψε χαμηλή βλάστηση, ξερά χόρτα, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε προς την βιομηχανική ζώνη καίγοντας σκουπίδια και λάστιχα. Από το απόγευμα που έπεσε η ένταση του αέρα η εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροπλάνα, δύο ελικόπτερα καθώς και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Σύμφωνα και με την Πυροσβεστική, στην περιοχή που εκδηλώθηκε και επεκτάθηκε η φωτιά βρίσκονταν βιοτεχνίες και επιχειρήσεις, οι οποίες δεν κινδύνευσαν άμεσα.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή κοντά στον ΧΥΤΑ είχε εκδηλωθεί και το Σάββατο πυρκαγιά η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024