Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λατρεία διαρκείας : Προς sold out και ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Λατρεία διαρκείας : Προς sold out και ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Τρέλα στο μεγάλο λιμάνι με 17.700 «ερυθρόλευκους» οπαδούς να έχουν κλείσει ήδη μόνιμη θέση στο Γ. Καραϊσκάκης ενόψει της νέας σεζόν - Εξαντλήθηκαν σε 8 θύρες τα διαρκείας, πάει για ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να αγοράζουν καθημερινά εκατοντάδες εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να οδεύει ολοταχώς για ένα ιστορικό ρεκόρ!

Όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής, 17.700 οπαδοί του συλλόγου έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν και έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Μάλιστα, σε 8 θύρες τα εισιτήρια διαρκείας εξαντλήθηκαν, γεγονός που δείχνει τη… δίψα των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις θύρες 1,2,4,5,9,11,17,19,20, ενώ πλέον απομένουν προς διάθεση μόλις 4300 διαρκείας, τα οποία αφορούν θύρες που δεν είναι στους οργανωμένους, αλλά στα οικογενειακά και στα VVIP.

Ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά στέκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να οδεύει ολοταχώς για sold out στα διαρκείας, αλλά και για ένα ιστορικό ρεκόρ. Η δίψα και η θέληση των οπαδών των Πειραιωτών να κλείσουν μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο είναι τόσο μεγάλη, που αναμένεται σύντομα να εξαντληθούν τα διαθέσιμα διαρκείας.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι η διάθεση των καρτών συνεχίζεται κανονικά, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μπορούν να κλείσουν μόνιμη θέση τόσο μέσω ίντερνετ όσο και από τα γραφεία στο Γ. Καραϊσκάκης, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024