Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες

Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να φυλλοροεί ψάχνει να βρει κάπου να πιαστεί ώστε να συγκρατήσει την πτώση» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να φυλλοροεί ψάχνει να βρει κάπου να πιαστεί ώστε να συγκρατήσει την πτώση. Λοιπόν, δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες» τονίζει  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νότιο τομέα Χάρης Θεοχάρης απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα της ΝΔ και προσθέτει «το πρόγραμμά μας είναι διάφανο, ξεκάθαρο, βιβλίο ανοικτό και ο κάθε πολίτης γνωρίζει πως θα βαδίσει η κυβέρνησή μας».

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, αναφερόμενος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αν η ΝΔ δεν πετύχει την αυτοδυναμία θα πάμε ξανά σε εκλογές στις 15 Αυγούστου υποστηρίζει ότι «η χώρα για να προχωρήσει μπροστά, να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον και να αφήσει πίσω της όλες τις αναποδιές του παρελθόντος έχει ανάγκη από μία ισχυρή κυβέρνηση. Έχει ανάγκη μία κυβέρνηση που με λυμένα χέρια θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της» και σημειώνει ότι «το μοναδικό κόμμα που μπορεί να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία».

Για την πιθανότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ ο κ. Θεοχάρης δηλώνει: «ο στόχος είναι εφικτός. Μετά από τέσσερα χείριστα χρόνια πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι θα πάνε να ψηφίσουν, με την ελπίδα ότι η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024