Αισιοδοξία Τζανακόπουλου – «Όλο και πιο ζεστό το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»
Συντασσόμενος στη γραμμή Τσίπρα ότι το «παιχνίδι δεν έχει κριθεί» ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως όσο περνάνε οι μέρες το κλίμα στην κοινωνία γίνεται όλο πιο ζεστό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν μεγάλη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η οποία φτάνει σε κάποιες μετρήσεις ακόμη και τις 10 ποσοστιαίες μονάδες, ωστόσο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δε χάνει την αισιοδοξία του.
Συντασσόμενος στη γραμμή Τσίπρα ότι το «παιχνίδι δεν έχει κριθεί» ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως όσο περνάνε οι μέρες το κλίμα στην κοινωνία γίνεται όλο πιο ζεστό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Τι και αν η τελευταία δημοσκόπηση αποτύπωσε διαφορά 9 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της ΝΔ. O κ. Τζανακόπουλος ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ότι «η αναγκαία ανατροπή μπορεί να είναι και εφικτή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου» ενώ για μία ακόμη φορά επιτέθηκε στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι «δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του για το ασφαλιστικό, γιατί αν αποκαλύψει το σχέδιό του θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στις εκλογές».
Μετά τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θυμήθηκε εσχάτως να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως «εμείς με πάρα πολλή καθαρότητα όλο το προηγούμενα χρόνια είχαμε μια πολιτική εξήγηση για την κρίση, η οποία απέδιδε τις ευθύνες εκεί που έπρεπε, δηλαδή σε ένα πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε τη χώρα επί δεκαετίες και οδήγησε στη χρεοκοπία», πρόσθεσε.
Η πραγματικότητα, είπε, «είναι ότι ο κ. Καραμανλής άφησε μια χώρα βυθισμένη μέσα στα χρέη, με 24 δισεκατομμύρια ευρώ έλλειμμα και ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του τότε ΠΑΣΟΚ έκαναν απίστευτα λάθη. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και κατά τη διάρκεια του πρώτου και δεύτερου μνημονίου τη βύθισαν ακόμα πιο βαθιά και στα χρέη και στην ύφεση».
- ΠΑΣΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις από τον Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο – Οι 13 «περιφερειάρχες» ενόψει εκλογών και οι «κύκλοι πολιτικής»
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442