Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Drake ξεπέρασε σε επιτυχίες τους Beatles στο Billboard Hot 100 Top 10

Ο Drake ξεπέρασε σε επιτυχίες τους Beatles στο Billboard Hot 100 Top 10

Ένας από τους πιο διάσημους ράπερ της εποχής μας, ο Drake, με το νέο του κομμάτι «Money in the Grave» (συνεργασία με τον Rick Ross) έφθασε να έχει 35 τραγούδια στο Billboard Hot 100 Top 10, παίρνοντας τη δεύτερη θέση από τους θρυλικούς Beatles οι οποίοι έχουν 34

Τους περίφημους Beatles, την μπάντα που άλλαξε όσο καμία άλλη την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής, κατάφερε να ξεπεράσει στη λίστα Billboard Hot 100 Top 10 ο Drake.

Ένας από τους πιο διάσημους ράπερ της εποχής μας, ο Drake, με το νέο του κομμάτι «Money in the Grave» (συνεργασία με τον Rick Ross) έφθασε να έχει 35 τραγούδια στο Billboard Hot 100 Top 10, παίρνοντας τη δεύτερη θέση από τους θρυλικούς Beatles οι οποίοι έχουν 34. Στην κορυφή παραμένει η Μαντόνα με 38 τραγούδια στη σχετική λίστα.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Drake, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Aubrey Graham, ήταν στήθος με στήθος με τους Beatles με τη συμμετοχή του στο κομμάτι του Chris Brown, «No Guidance», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 9.

Ο Drake κατάφερε να έχει 35 επιτυχίες στο Hot 100 top 10 σε μόλις μια δεκαετία.

Ο Καναδός ράπερ έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ. Πριν από τρεις μήνες, στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards, έγινε ο καλλιτέχνης που επέστρεψε σπίτι με τα περισσότερα βραβεία- συνολικά 12- στην ιστορία του θεσμού τα περισσότερα για το άλμπουμ του «Scorpion» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Και φαίνεται πως δεν σχεδιάζει να σταματήσει σύντομα. Σε πολλές φωτογραφίες από τα νησιά Τερκς και Κέικος και από τη γενέτειρά του, το Τορόντο που κοινοποίησε στο Instagram, ο Drake επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για νέο άλμπουμ γράφοντας album mode.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024