Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πνίγηκε με μια μπουκιά φαγητό, πέθανε μετά από ένα μήνα

Πνίγηκε με μια μπουκιά φαγητό, πέθανε μετά από ένα μήνα

Ο άτυχος 55χρονος που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά κατάπιε μια μπουκιά η οποία κόλλησε στην τραχεία του. Έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει παρά τις προσπάθειες εργαζομένων και πελατών του εστιατορίου, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 55χρονου Βολιώτη, ο οποίος νοσηλευόταν μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια δείπνου του σε εστιατόριο της Ρόδου πριν από περίπου έναν μήνα.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr την ώρα του φαγητού κομμάτι της τροφής εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης η οποία δε μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Ο άτυχος 55χρονος που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει παρά τις προσπάθειες εργαζομένων και πελατών του εστιατορίου, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Επειδή στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, μέχρι και χθες που επήλθε δυστυχώς το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Σάββατο, αναμένεται μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, να έρθει η σορός του στον Βόλο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του. Ο άτυχος οικογενειάρχης είχε σύζυγο και ένα παιδί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024