Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
McLaren 720S υπό κλίμακα

McLaren 720S υπό κλίμακα

Η βρετανική φίρμα αποκαλύπτει μια μικρογραφία της 720S για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.

H βρετανική φίρμα είναι γνωστή για τα εκκεντρικά sportscars και τα εξωπραγματικά υπεραυτοκίνητα, ωστόσο είναι εξίσου γνωστή και για μια λιλιπούτεια σειρά αυτοκινήτων τα οποία απευθύνονται στους μικρούς μπόμπιρες με πρώιμες αγωνιστικές ανησυχίες.

Έτσι, μετά το P1 η βρετανική φίρμα πρόσθεσε στην παιδική συλλογή της και μια μικρογραφία της 720S η οποία διαθέτει προς τα πάνω ανοιγόμενες θύρες με αμορτισέρ, infotainment με παιδικά τραγουδάκια αλλά και θύρες USB και SD σε περίπτωση που θέλουν να εμπλουτίσουν την playlist τους.

Η μινιατούρα της 720S  κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο, χάρη στην παρουσία ηχείων, σε κάθε πίεση του πεντάλ παράγει ακριβώς τον ίδιο ήχο με το… V8 real thing. Λειτουργικά είναι και τα φώτα φρένων ενώ το μικρό τετράτροχο παρέχει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του κάτι που την καθιστά την πρώτη… αυτόνομη McLaren.

Θα είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις μεταξύ των οποίων και η χαρακτηριστική της βρετανικής φίρμας, πορτοκαλί Papaya Orange, ενώ, δυστυχώς, για όσους είχαν πάντα την επιθυμία να αποκτήσουν μια McLaren έστω και υπό κλίμακα, ενδείκνυται για παιδιά ηλικίας από 3 έως 6 ετών, ενώ η τιμή της διαμορφώνεται σε 315 στερλίνες.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024