Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κωνσταντάκη: Δείτε την απολαυστική της εξομολόγηση

Μαρία Κωνσταντάκη: Δείτε την απολαυστική της εξομολόγηση

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δε θέλει να αποκτήσει ένα παιδί αλλά και αν μετράει το... μέγεθος

Στο γνωστό Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» μπήκε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει και σε πολύ προσωπικές και… σεξουαλικές ερωτήσεις.

Αρχικά διατύπωσε την άποψη της για το γάμο και το ενδεχόμενο του να γίνει μητέρα.

Η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Δε θα ήθελα να κάνω παιδί… Πιέζομαι, δε θέλω να είμαι εγκλωβισμένη μαζί του. Μου αρέσουν τα παιδιά, αλλά δεν… Νιώθω εγκλωβισμένη, ότι δε θα μπορώ να το αφήσω σε κάποιον , θα πρέπει να το έχω συνέχεια μαζί μου. Με βάσει τις πιθανότητες, δεν το βλέπω… Τι να πω ψέματα; Αν ο σύντροφός μου ήθελε να αποκτήσει παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα…»!

Στην ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει, τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν… ταραχή στον παρουσιαστή!

«Ε τώρα…Ναι!. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, γιατί αντί να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο…

Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη και σκόρπισε χαμόγελα και ένοχα βλέμματα από το παρουσιαστή!

Δείτε το αστείο απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=EzJE1xJkE0Y

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024