Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Μάρδας στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια

Δ. Μάρδας στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια

Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου.

«Άλλο τι έχουμε στο μυαλό μας και άλλο τι γίνεται στην κάλπη , άρα πρέπει να προσαρμόσουμε το μυαλό μας με αυτό που βγάζει η κάλπη. Το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει», σχολίασε ο κ. Μάνδρας μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, σχετικά με το προεκλογικό τοπίο.

«Ο κόσμος που δεν λειτουργεί με το συναίσθημα και προτάσσει τη λογική, εύλογα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες των εθνικών εκλογών, θα προχωρά σε σύγκριση μεταξύ των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο ίδιος. Ο κ. Μάρδας μιλώντας για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δόθηκε προτεραιότητα στα φτωχότερα στρώματα της χώρας, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει με πολιτικές οι οποίες θα ευνοούν τη μεσαία τάξη.

«Όποιος δεν δίνει προτεραιότητα στην φτώχεια κινδυνεύει με εκρήξεις από τις οποίες πλήττεται η μεσαία τάξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια», δήλωσε ο κ.Μάρδας δίνοντας μάλιστα παράδειγμα με το τι συνέβη στην Γαλλία και τον Εμάνουελ Μακρόν, ο οποίος στόχευσε στην μεσαία τάξη, αγνοώντας τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα της χώρας.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024