Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου.

«Άλλο τι έχουμε στο μυαλό μας και άλλο τι γίνεται στην κάλπη , άρα πρέπει να προσαρμόσουμε το μυαλό μας με αυτό που βγάζει η κάλπη. Το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει», σχολίασε ο κ. Μάνδρας μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, σχετικά με το προεκλογικό τοπίο.

«Ο κόσμος που δεν λειτουργεί με το συναίσθημα και προτάσσει τη λογική, εύλογα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες των εθνικών εκλογών, θα προχωρά σε σύγκριση μεταξύ των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο ίδιος. Ο κ. Μάρδας μιλώντας για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δόθηκε προτεραιότητα στα φτωχότερα στρώματα της χώρας, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει με πολιτικές οι οποίες θα ευνοούν τη μεσαία τάξη.

«Όποιος δεν δίνει προτεραιότητα στην φτώχεια κινδυνεύει με εκρήξεις από τις οποίες πλήττεται η μεσαία τάξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια», δήλωσε ο κ.Μάρδας δίνοντας μάλιστα παράδειγμα με το τι συνέβη στην Γαλλία και τον Εμάνουελ Μακρόν, ο οποίος στόχευσε στην μεσαία τάξη, αγνοώντας τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα της χώρας.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr