Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση – εξπρές για τη Σάκκαρη

Πρόκριση – εξπρές για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Τζέσικα Πεγκούλα για τον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει πολύ εύκολα τη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

Η 23χρονη χρειάστηκε μόλις 59 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Αμερικανίδας, η οποία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική. Η Μαρία μπήκε από την αρχή δυνατά, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, δεν απειλήθηκε στο δικό της σερβίς και με συνεχόμενα μπρέικ έφτασε σε μία πολύ άνετη επικράτηση.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σάκκαρη στο γρασίδι, καθώς τα παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά του Νότιγχαμ έγιναν σε σκληρή επιφάνεια λόγω βροχής, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Μπέρμιγχαμ από την Ναόμι Οσάκα.

Στον δεύτερο γύρο του Ιστμπουρν η συμπατριώτισσά μας θα αντιμετωπίσει την Τζοάνα Κόντα, η οποία απέκλεισε με 2-0 σετ την Ουκρανή Νταγιάνα Γιαστρέμσκα (6-2, 6-4).

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο τενίστριες, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Η Βρετανίδα τενίστρια είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο αθλήτριες στο Γουίμπλεντον το 2017 με 2-0 σετ, ενώ η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε πριν από λίγες εβδομάδες στον τελικό που έγινε στο Ραμπάτ με 2-1 σετ.

Μάλιστα, απέναντι στην Κόντα η Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο WTA τίτλο στην καριέρα της. Το έργο της Μαρίας, πάντως, αυτή τη φορά θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ φορμαρισμένη και προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024