Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουρλιαχτά και φωνές στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον - Γείτονας κάλεσε την αστυνομία

Ουρλιαχτά και φωνές στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον – Γείτονας κάλεσε την αστυνομία

Στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον και της συντρόφου του, Κάρι Σίμοντς, κλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές, έπειτα από ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από γείτονά τους.

Στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον και της συντρόφου του, Κάρι Σίμοντς, κλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές, έπειτα από ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από γείτονά τους.

Ο γείτονάς του ζευγαριού, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι από το σπίτι του υπουργού άκουγε φωνές και κραυγές.

Σύμφωνα με την Guardian, ο μάρτυρας άκουσε μια γυναίκα να ουρλιάζει μετά από «χτυπήματα και σφαλιάρες».

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο η Σίμοντς ακούστηκε να φωνάζει να «την αφήσει» και να «φύγει από το διαμέρισμα».

Ο γείτονας δήλωσε πως ανησυχώντας, χτύπησε την πόρτα τους αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. «Ήλπιζα πως κάποιος θα άνοιγε την πόρτα και θα έλεγε ‘Είμαστε καλά’. Χτύπησα τρεις φορές και κανείς δεν άνοιξε την πόρτα».

Ο γείτονας τελικά αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Δύο περιπολικά και ένα φορτηγάκι κατέφθασαν μέσα σε μερικά λεπτά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά έφυγαν μετά από διαβεβαιώσεις των ενοίκων πως ήταν ασφαλή.

«Δεν υπήρχε κάποιο αδίκημα»

Η Guardian επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία αρχικά δήλωσε πως δεν είχε καμία αναφορά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην συγκεκριμένη διεύθυνση.
Ωστόσο, όταν η βρετανική εφημερίδα έδωσε τα στοιχεία της καταγραφής της κλήσης, καθώς και τον αριθμό των πινακίδων των περιπολικών, η αστυνομία εξέδωσε δήλωση στην οποία ανέφερε:

«Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μας γυναίκας γείτονα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να λάβει δράση».

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Σίμοντ έχουν αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους σε δημόσιες εκδηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, θριάμβευσε την περασμένη Πέμπτη σε ψηφοφορία των Τόρηδων και είναι πλέον το φαβορί εναντίον του Τζέρεμι Χαντ για την πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας.

Κατέγραψαν τον καυγά οι γείτονες

Ο γείτονας δήλωσε στην Guardian πως κατέγραψαν τον καβγά από το διαμέρισμά τους, ανησυχώντας για την Σίμοντ. Στην ηχογράφηση, που έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα, ο Μπόρις Τζόνσον ακούγεται να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα και να λέει στην σύντροφό του να «φύγει από το λάπτοπ του» προτού ακουστεί ένας πολύ δυνατός θόρυβος.

Η Σίμοντ ακούγεται να λέει πως ο Μπόρις Τζόνσον κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί. «Δεν σε νοιάζει για τίποτα γιατί είναι κακομαθημένος. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα χρήματα ή για κάτι άλλο» λέει.

Σύμφωνα με τον γείτονα: «Ακολούθησε ένας ήχος από σπάσιμο, πιθανότατα πιάτων. Υπήρξαν μερικές πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια ‘Φύγε’.Του έλεγε ‘φύγε από το σπίτι μου’ αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή».

Να σημειωθεί πως ο Μπόρις Τζόνσον χώρισε από την σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, πέρυσι, και είναι σε σχέση έκτοτε με την Σίμοντ, η οποία λέγεται ότι έχει αναζωογονήσει την εμφάνισή του και την προσέγγισή του στα θέματα πολιτικής. Ανήκε στην ομάδα του όταν ξεκίνησε και επίσημα την εκστρατεία του για την ηγεσία των Τόρι νωρίτερα αυτό το μήνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024