Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Συντηρητική ομάδα στοχοποιεί μέσω επικριτικών διαφημίσεων τον Τζο Μπάιντεν

ΗΠΑ: Συντηρητική ομάδα στοχοποιεί μέσω επικριτικών διαφημίσεων τον Τζο Μπάιντεν

Η Λέσχη Ανάπτυξης, μια συντηρητική πολιτική ομάδα, θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση επικριτικών διαφημίσεων κατά του Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αναφορικά με σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν περί φυλετικής καταγωγής

Η Λέσχη Ανάπτυξης, μια συντηρητική πολιτική ομάδα, θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση επικριτικών διαφημίσεων κατά του Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αναφορικά με σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν περί φυλετικής καταγωγής.

Οι διαφημίσεις αυτές θα τρέξουν στη διάρκεια της πρώτης ανοιχτής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η απόφαση της αναφερόμενης συντηρητικής λέσχης για τη «στοχοποίηση» του Μπάιντεν στηρίχτηκε στα αποτελέσματα μιας εσωτερικής δημοσκόπησης.

Η διαφήμιση θα παρουσιαστεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα MSNBC και NBC στην περιοχή Ντε Μόιν της Αϊόβα, σύμφωνα με τη Λέσχη Ανάπτυξης.

Ο πρώτος προκριματικός κύκλος των Δημοκρατικών για την επιλογή προεδρικού υποψηφίου θα πραγματοποιηθεί στην αναφερόμενη αμερικανική πολιτεία.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024